New Line Clinic

Запатентована технологія IPN-Like:
Реологічні властивості гелю адаптовані до областей ін'єкцій.

Технологія IPN-Like Technology (InterPenetrated Networks, з англ. взаємопроникні стабілізовані ланцюги), розроблена і запатентована в 2008 р. компанією Laboratoires VIVACY, складається з двох взаємопроникних поперечно зшитих мереж монофазної гіалуронової кислоти. Поперечне зшивання спрямоване на стабілізацію гіалуронової кислоти з метою підвищення стійкості препарату у тканинах.

Дана технологія також дозволяє дуже точно визначити в'язкопружні характеристики кожного препарату.
инъекции стилейдж

З клінічної точки зору, затребуваними лікарями якостями є, наприклад, пластичність, здатність до підйому (механічна опора) та легкість розповсюдження. Це результат поєднання еластичності та в'язкості гелю.

Саме ця комбінація визначає область ін'єкції гелю та дозволяє йому реагувати на різні механічні тиски, яким він піддається у тканинах.

ipn-line technology

Взаємопроникнення поперечно-зшитих мереж забезпечує:

  • Оптимізацію реологічних властивостей препарату і, зокрема, в'язкості для гарантії гарної ін'єкційності
  • Збереження часткової незалежності взаємопроникних мереж зі збільшенням щільності хімічних вузлів, щоб обмежити деградацію гелю та оптимізувати його тривалість дії
  • Когезію гелю гіалуронової кислоти та його монофазні властивості

Реологічні властивості препарату

Запатентована технологія IPN-Like Technology точно визначає в'язкопружні властивості кожного препарату. Еластичні та в'язкі компоненти надають гелю бажані властивості: здатність до підйому, механічну опору та легкість поширення.

План ін'єкцій визначається естетичним показанням, яке підлягає лікуванню. Після його складання лікар може вибрати дермальний філер з гіалуроновою кислотою STYLAGE® з найбільш адаптованими реологічними властивостями.

Всі препарати STYLAGE містять антиоксидант, манітол або сорбітол, що захищає гель гіалуронової кислоти від вільних радикалів (окислювального стресу), які утворюються під час ін'єкцій. Це також зводить до мінімуму деградацію гелю.
Залишіть свій e-mail та отримуйте актуальні статті першими!
Вам сподобалася ця стаття?