New Line Clinic

Збільшення губ за допомогою філерів

Така процедура, як збільшення губ, користується великою популярністю серед жінок у всьому світі. За один сеанс введення гіалуронової кислоти в губні тканини ви отримуєте натуральний об'єм губ, повну симетрію та естетичну привабливість.

Перевагами збільшення губ філером є:
  • Безпека процедури;
  • Безболісність;
  • 100%-ний результат;
  • Природний об'єм губ.

Гіалуронова кислота – це речовина біологічного походження, яка утримує у собі воду. Засіб безпечний і не токсичний. Немає протипоказань, не провокує подразнень, алергічних реакцій.

Зробити збільшення губ гіалуроновою кислотою ви можете у нашій клініці. У нас працюють професійні косметологи, використовується найновіше обладнання та застосовують лише сертифіковані препарати найвищої якості.

Який філер краще для губ? Філери та їх назви

У каталозі представлено великий асортимент препаратів. Щоб записатися на консультацію до наших спеціалістів, потрібно зателефонувати за вказаними на сайті телефонами або ж написати на електронну пошту.

Найкращі філери на думку фахівців косметологів:
  • Stylage від Vivacy
  • Juvederm

Процедура із застосуванням філерів проводиться не тільки з метою збільшити губи, але, щоб позбутися зморшок, носогубних складок, гусячих лапок, покращити стан шкіри.

Філлер гіалуронова кислота: відгуки

Філери гіалуронової кислоти Stylage виготовляє лабораторію Vivacy. Вони розробляють професійні косметичні препарати для контурної пластики та догляду за шкірою.
До складу препарату входять антиоксидант та лідокаїн, які виконують омолоджуючу функцію. Філлер Стилаж дозволяє усунути зморшки в області очей, чола, носа, рота, підборіддя і позбавиться гусячих лапок. За допомогою гіалурону моделюють контур обличчя та відновлюють втрачену вологу, об'єм. Після процедури вилиці, щоки стає виразнішими, губи об'ємнішими і привабливішими.

Ознайомитись з актуальними фото, відгуками, описом та цінами ви можете на сторінках нашого сайту.

1 мл гіалуронової кислоти в губи

Після ін'єкцій філлера губи будуть виразними, симетричними, сексуальними. Результати довготривалі, сама процедура безпечна та безболісна. Збільшення губ 1 мл - це оптимальна кількість, яка потрібна для створення ідеальної форми.

Що не можна робити після збільшення губ філером?

  • Облизувати губи на морозі. Це спровокує сухість та лущення;
  • Використовувати косметичні засоби. Кілька днів після процедури рекомендується утриматися від нанесення помад, блисків на губи, тому що це може спровокувати запальні процеси; відвідувати лазні, сауни, пляжі, солярії;
  • Ходити в спортзал;
  • Вживати гарячі напої, алкоголь, гострі страви;
  • Робити скраби, пілінги;
  • Торкатися руками.

Перші дні після процедури поверхня губ травмована та вкрай чутлива, тому потрібно бути уважною та дотримуватись рекомендацій косметолога.

Гіалуронова кислота: найкращі фірми-виробники

Дермальні французькі філери STYLAGE сприяють відновленню пошкоджених тканин, регенерації шкірного покриву, зволоженню, харчуванню корисними речовинами, виправленню асиметрії, а також вони надають об'єму.

Щоб вибрати найкращий препарат, зверніться за консультацією до фахівця. Він підбере засіб із урахуванням ваших індивідуальних особливостей шкіри. Для цього вам потрібно зателефонувати за вказаними на сайті телефонами або написати на електронну адресу.
Читайте також:
Залишіть свій e-mail та отримуйте актуальні статті першими!
Вам сподобалася ця стаття?