СтатТя

Stylage та Juvederm: що краще підійде для ін'єкційної косметології

Промисловість краси продовжує поповнюватися різними розробками лабораторій, але значні і революційні прориви відбуваються рідко. Лідируючі позиції залишаються у перевірених марок. Часто жінки ставлять питання щодо Stylage та Juvederm, що краще підходить для покращення форми губ та корекції тих чи інших недоліків на обличчі. Щоб відповісти на це питання, потрібно докладніше розглянути, як кожен із них виявляє свої властивості у косметології.

Stylage або Juvederm

Stylage - це перевірений засіб, філер на основі гіалуронової кислоти, виробництва відомої французької лабораторії Vivacy, розробника багатьох відомих брендів. Препарати Stylage мають преміум якість, пройшли найсуворішу європейську та світову сертифікацію, представлені в 85 країнах світу, і завдяки своїм реологічним властим, м'якості введення, безпеки, тривалості ефекту є топовим препаратом вибору лікаря косметолога, улюбленим брендом багатьох жінок у всьому світі.

Препарати Stylage виробляються із застосуванням унікальної інновацмонної запатентованої технології IOPN like, з додаванням манітолу, лідокаїну, мепівакоїну.

Stylage Stylage, володіючи найбільш широкою лінійкою препаратів у палітрі, спеціально розроблених для кожної конкретної задачі (ліфтинг, зволоження, об'єм, корекція), органічно та ефективно вбудовуючись при введенні в кожну конкретну зону тканин, для кожної вікової групи, раси і в той же час час зберігаючи гармонійний, природний результат(вид). Тривалість дії кожного препарату варіюється від 6 до 24 місяців, залежно від складу та призначення.

Наповнювач із меншою щільністю, під знаком S, справляється з тонкими, що проявляються дрібними зморшками. У міру ущільнення речовини збільшується діапазон застосування для корекції глибоких зморшок або надання нових форм. Найбільш щільний XL рекомендується для серйозної корекції контурів чи скульптури обличчя. Інші різновиди, призначені для комплексної біоревіталізації з метою відновлення втраченої з роками властивостей пружності та нестачі зволоження. Проміжні склади ідеально підходять для надання об'єму чи корекції губних ліній.

Філери Juvederm розроблені американською компанією Allergan. Головним компонентом є гіалуронка з різною концентрацією та ступенем густини, з додаванням фосфатного буфера. Істотною перевагою препарату є високий ступінь очищення. Термін дії, залежно від складу, у середньому варіює від 6 до 12 місяців. За іншими джерелами може мати триваліший ефект.

Різноманітність продукції дозволяє виконувати часом специфічні завдання із тривалим ефектом:

  • Легкі склади під номером 18 або 2 відмінно заповнюють дрібні зморшки та добре підходять для тонкої та ніжної шкіри.

  • Варіативні склади лінійки препарату добре підходять для волюмізації губ та зміни їх форми, середньої глибини зморшок.

  • Більш щільні за складом, середньої та підвищеної в'язкості гелі добре заповнюють глибокі складки, покращують овал обличчя, а також справляються з різними типами зморшок.

Висновки

Кожен із описаних препаратів містить гіалуронову кислоту – цінну для обличчя речовину. Два різні виробники використовують власні розробки для їх виготовлення. Компанія Allergan використовує 3D-Matrix, а Vivacy IPN-like технологію для обробки вихідної речовини, збільшуючи щільність та стійкість до розсмоктування молекул гіалуронки.

Особливі властивості двох продуктів:

  • мають модифіковану прошивку молекул;
  • додаткові компоненти надають певних властивостей кожному препарату;
  • включення манітолу до складу формули підвищує опір тканин до руйнівних зовнішніх та внутрішніх впливів;
  • мають властивість рівномірно розподілятися та заповнювати речовиною конкретну частину особи.
Обидва наповнювачі займають провідні позиції та мають гарні рецензії від косметологів та клієнтів. Більше довіри серед косметологів заслужили препарати Stylage, але виходячи з переваг клієнта та завдання, яке потрібно реалізувати, спеціаліст пропонує варіанти. Рішення з'являється після спільного обговорення, але однозначно, незалежно від вибору, результат перевершуватиме очікування.
Читайте також:
Залишіть свій e-mail та отримуйте актуальні статті першими!
Вам сподобалася ця стаття?