СтатТя

Огляд ботулотоксину Hutox

Hutox - унікальна технологія Південнокорейського фармакологічного концерну HUONS Global, з високим ступенем очищення молекули токсину 99,8%. Це новий стандарт якості ботулотоксину серед світових аналогів.
Hutox 100 – новий препарат для боротьби з мімічними складками та зморшками. Розроблено в одному із підрозділів південнокорейського гіганта Huons Global. За швидкістю впливу та термінами збереження ефекту випереджає аналогічну продукцію європейських та американських брендів.

Хутоксе, що це таке? Опис ботоксу та ефективність застосування

Хутокс Ботулотоксин - це міорелаксант периферичного впливу. Забезпечує тимчасову корекцію глибоких та середніх зморшок, пов'язаних з активністю м'язів. До складу входять:

  • Ботулінум токсин A-типу – виробляється мікроорганізмом Clostridium botulinum;
  • Альбумін – простий білок, розчинний у воді;
  • Содіум хлорид – натрієва сіль, що сприяє підтримці електролітного балансу в організмі.
Головна відмінність – найвищий рівень чистоти токсину – 99,8%.
Засіб підходить для пацієнтів віком 18-65 років. Забирає носогубні зморшки, міжбрівні складки та кільця Венери на шиї. Виправляє невдалу форму губ і лицьову асиметрію при не піддається контролю м'язовому тонусі. Нормалізує пітливість долонь та пахв при гіпергідрозі.

Перші позитивні зміни стають помітними через півгодини. Через 1-2 тижні досягається остаточний ефект. Результат зберігається від чотирьох місяців до півроку.

Де можна придбати Hutox

New Line Clinic – єдиний в Україні сертифікований постачальник ботоксу, створений у лабораторії південнокорейського фармакологічного концерну Huons Global. З 2004 року успішно працює у галузі естетичної медицини. Має значну практику використання інноваційних препаратів для усунення вікових змін.

Розуміючи відповідальність перед клієнтами, NLC продає інноваційний засіб лише дипломованим фахівцям. Купити Hutox можливе лише за наявності диплома лікаря. Такий підхід повністю виключає потрапляння препарату до рук непрофесіонала. Побачити вартість можна після офіційної реєстрації на фірмовому сайті компанії.

Процедура застосування

Hutox поставляється в непрозорому та міцному флаконі з герметичною кришкою. Безпосередньо перед застосуванням розлучається стерильним фізрозчином. Ін'єкція акуратно спрямовується в зону, що підлягає коригуванню. Після сеансу шкіра набуває гладкості. Обличчя не виглядає маскою та зберігає природну міміку.

Плюси, мінуси, відгуки Hutox

Головні плюси корейської новинки – швидкий видимий результат та його тривале збереження. Як таких мінусів немає, якщо майстер має потрібну кваліфікацію і дотримується офіційних інструкцій виробника. При непрофесійному використанні препарат провокує гематоми, набряки навколо очей та опущення верхньої повіки.

Косметологи у відгуках вказують на лояльну вартість, економічну витрату, майже повну відсутність побічних ефектів та мінімальну болючість процедури.
Читайте також:
Залишіть свій e-mail та отримуйте актуальні статті першими!
Вам сподобалася ця стаття?