New Line Clinic

Комплекс VIVASÔME®

Комплекс VIVASÔME – це ексклюзивна технологія, розроблена завдяки передовим дослідженням Laboratoires VIVACY.
Комплекс VIVASOME заснований на принципі перенесення інкапсульованих активних компонентів через ліпосоми.
Порівнянні з маленькими «намистинками», їх структура схожа на структуру клітинної мембрани (фосфоліпідний бішар).
Ці ліпосоми можуть прокладати шлях через поверхневі шари шкіри, що, своєю чергою, сприяє проникненню активних речовин.

Комплекс VIVASÔME складається з:

  • МІНЕРАЛЬНА ВОДА TREIGNAC: мінеральна вода Treignac з низьким вмістом мінералів сама по собі є активним інгредієнтом для косметики та зберігає шкіру зволоженою.
  • СОРБІТОЛ: сорбітол - це природний антиоксидант, який є повністю біосумісним і який також добре переноситься. Зазвичай використовується в ін'єкційних продуктах для естетичних цілей, наприклад, мезотерапії. Оскільки він дуже гігроскопічний, він також використовується в косметичній промисловості для його зволожуючих властивостей.
  • БІОСТИМУЛЯТОРИ АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ: за рахунок комбінації похідного глюкозаміну та металопептидного комплексу, компоненти VIVASÔME стимулюють клітинну активність, зберігаючи молодий вигляд шкіри.

У формулу HYDRA TOUCH також входять певні активні компоненти:

  • ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА: молекула, яка природно присутня в шкірі. Ця молекула може зв'язувати і притягувати в 1000 разів більше за вагу води. Ця властивість дозволяє їй заповнювати міжклітинні простори та відігравати важливу роль у підтримці гідратації.
  • СТАБІЛІЗОВАНИЙ ВІТАМІН С: потужний антиоксидант, відомий своїм захистом шкіри від окислювального стресу, спричиненого вільними радикалами.
  • Полісахарид: отримані з насіння тамаринду, ці полісахариди утворюють плівку на шкірі. Як протектори і гідрорегулятори, вони зберігають і збільшують зволоження шкіри.
  • КОКТЕЙЛЬ АМІНОКИСЛОТ + ВІТАМІН В + ATP1: ці молекули відіграють ключову роль у метаболізмі кератиноцитів. Вони стимулюють їх регенерацію, щоб зміцнити шкірний бар'єр і, таким чином, зберегти гідратацію шкіри
Залишіть свій e-mail та отримуйте актуальні статті першими!
Вам сподобалася ця стаття?