New Line Clinic

У якому віці можна використовувати філери та гіалуронову кислоту

Кожна жінка прагне виглядати привабливо та свіжо, незалежно від віку та статусу. Після 30 у представниць слабкої статі вже чітко видно перші зморшки та вікові зміни. Не дивно, що з наближенням цього віку дівчат починають цікавити філери, де основним компонентом є гіалуронова кислота.

Цю речовину прийнято вважати "еліксиром молодості", який живить шкіру та повертає їй колишню пружність. У багатьох косметичних засобах для омолодження та оздоровлення шкірних покривів обов'язково є гіалуронова кислота, функції якої багатогранні:

  • відновлення водного балансу у дермі;
  • регенерація шкіри;
  • захист від негативного впливу довкілля (пил, ультрафіолет);
  • зменшення кількості та розмірів наявних зморшок.

Гіалуронова кислота

Цей компонент є біологічно активною речовиною, яка присутність в організмі кожної людини. Згодом організмом виділяється менша його кількість, через що відбувається нестача і страждають на шкірні покриви.

Саме після 30-ти можна помітити перші зморшки, сухість та бляклість шкіри. Дія такого компонента, як гіалуронова кислота, спрямоване саме на утримання балансу вологи в дермі. Відновлюється недолік і шкіра знову набуває природного здорового вигляду, пружності, еластичності.

Філери з гіалуронкою

У ранньому віці можна використовувати креми та сироватки місцевого застосування. Ці засоби ефективні до певного часу і є відмінною профілактикою передчасного старіння (поява мікрозморшок).

Жінки у зрілому віці стикаються не просто з появою зморшок. Їхня шкіра в'яне, з'являються нерівності рельєфу, певні ділянки обличчя деформуються. Щоб допомогти зберегти красу жінкам у зрілому віці, були винайдені філери.

Філери на основі гіалуронової кислоти – це ін'єкційні препарати, які вводять під дерму за допомогою уколів. Такий спосіб дозволяє швидше доставити необхідну біологічно активну речовину без ризиків та необхідності лягати під ніж хірурга.

Філери

Сучасні виробники косметичних препаратів пропонують різні філери, але найпопулярнішою вважається продукція французького виробництва Stylage.

Ці препарати добре коригують дефекти шкіри, відновлюють недостатній обсяг своїх тканин. Ін'єкції повинні вводитися тільки компетентним косметологом. Ефект зберігається до одного року, після чого необхідно відвідати майстра.

Використовують філери, ціна яких прямо залежить від компанії виробника і коштує менше, ніж послуги пластичного хірурга, для таких:

  • збільшення обсягу губ;
  • заповнення зморшок – лоб, носогубний трикутник, зовнішні куточки очей;
  • зміна форми вилиць, підборіддя (у разі обвисання шкіри).

З якого віку починати робити ін'єкції

Багатьох цікавить, коли робити ін'єкції гіалуронової кислоти. Однозначної відповіді це питання немає, оскільки залежить від особливостей організму (жирна, суха), життя (шкідливі звички помітно старять дерму), спадкової схильності та індивідуального стану шкіри жінки.

Відвідати косметолога вперше та проконсультуватися можна вже у 25 років. Фахівець подивиться на стан та надасть свої професійні рекомендації. Згідно зі статистикою, уколи з гіалуроновою кислотою найчастіше робляться у віці від 25 до 30 років.

Показаннями до використання філерів з біологічно активною речовиною можуть бути:

  • виражені складки області носогубного трикутника;
  • втрата пружності шкіри;
  • опущення куточків рота, поява зморшок;
  • в'ялість шкіри шиї та декольте;
  • глибокі зморшки у золі чола, зовнішніх куточках очей;
  • незадоволеність формою губ, вилиць.
Читайте такoж:
Залишіть свій e-mail та отримуйте актуальні статті першими!
Вам сподобалася ця стаття?