New Line Clinic

Що краще за канюлі або голки для ін'єкцій у мезотерапії?

У сучасній косметології препарати мезотерапії запроваджуються за допомогою спеціальних голок або канюль. Одні фахівці вважають за краще використовувати голки, інші наполягають на застосуванні канюль. Який варіант обирають майстри? У чому основні переваги канюль?

Канюля: що це і як її використовують в естетичній медицині

Канюлі є негострі тонкі порожнисті трубочки з металу, призначені для введення в шари шкіри різних препаратів. Завдяки їх використанню у сфері контурної пластики, фахівцям вдається в кілька разів зменшити травматизм процедури та болючі відчуття, які її супроводжують.

Тепер канюля в косметології все частіше використовується для введення філерів у делікатні ділянки області вилиць, носогубних складок, зони декольте та шиї. Для покращення контурів обличчя та візуального омолодження шкіри достатньо всього кілька проколів, через які потім по канюлі вводиться та розподіляється препарат. Канюля – це нове слово у перевіреній часом методиці.

Перевага канюлі перед голкою

Канюльний метод сьогодні визнаний безпечнішим, якщо порівнювати його з процедурами, які проводяться з використанням голок. Він має низку незаперечних переваг:

  • канюлі зменшують ризик виникнення емболії судин та ушкодження під час процедури нервово-судинного пучка;
  • методика виключає розвиток гематом та синців;
  • в області ін'єкції залишається невеликий набряк, який самостійно проходить через 1-2 дні;
  • суттєве скорочення або відсутність реабілітаційного періоду;
  • можливість корекції делікатних зон;
  • зменшення болючих відчуттів;
  • створення ідеальних умов для рівномірного розподілу гелю у шарах шкіри.
Надійні та якісні канюлі softfil від New Line Clinic ідеально підходять як початківцям, так і досвідченим фахівцям. Вони забезпечують максимальну ефективність процедури та гарантують високий рівень клінічної безпеки.

Рекомендації від офіційного дистриб'ютора Stylage

Щоб введення філерів мало позитивний результат і не призвело до появи ускладнень, важливо використовувати під час процедури справжні та якісні канюлі від виробника з гарною репутацією. Сьогодні придбати такі ін'єкційні інструменти за найвигіднішою вартістю можна на сайті офіційного представника New Line Clinic.

Мезотерапія з використанням канюлів

Канюлі широко використовуються для контурної пластики та покращення рельєфу шкіри. Канюльна мезотерапія для обличчя відрізняється зниженою хворобливістю та відсутністю травматизму м'яких тканин. З використанням даних інструментів покращала мезотерапія навколо очей, що легко пояснюється можливістю рівномірного розподілу препаратів за шарами проблемних ділянок шкіри. Тепер, щоб ввести філери для обробки всієї особи, достатньо 10-12 проколів, і чудовий результат без ризику для здоров'я забезпечений!
Читайте такoж:
Залишіть свій e-mail та отримуйте актуальні статті першими!
Вам сподобалася ця стаття?