СтатТя

Який філер для носогубних складок найкращий?

Що є ін'єкції в носогубні складки? Чи правильне твердження, що старість нікого не оминає? Який найкращий філер для носогубних складок – у цій статті ми спробуємо відповісти у цій статті.

У когось мімічні зморшки з'являються вже в 30, у інших ніяких ознак старіння не видно і в 40 - кому як пощастить. Але навіть при найнесприятливішому варіанті поспішаємо вас заспокоїти! Розвиток косметології не стоїть на місці, тому не варто морочитися через такі дрібниці. Існує безліч способів для боротьби зі зморшками, ін'єкційні наповнювачі є одним із найбільш популярних та ефективних. Унікальні філери, створені на основі натуральних компонентів, усувають будь-які зморшки на обличчі, включаючи носогубні складки.

Для чого використовують ін'єкції в області носогубних складок

Ін'єкції в області носогубних складок використовують для усунення вікових та мімічних зморшок. Ці препарати застосовуються для біоревіталізації, також вони допомагають подолати ранні та прогресуючі ознаки старіння шкірних покривів. Іншими словами, ви реально можете помолодшати, не вдаючись до хірургічного втручання.

Через скільки потрібно робити наступну процедуру (після першої), щоб був видимий ефект? Досвідчені лікарі-косметологи кажуть, що повторне запровадження філерів потрібно робити через 6-8 місяців. Омолоджуючі препарати не тільки забезпечують досить тривалу дію, але й здатні усунути навіть найглибші складки, так звані вікові заломи дерми.

Доступна ціна та довготривала дія без негативного впливу на організм – основні переваги філерів.

Типи ін'єкцій

  1. Які ін'єкції краще вводити, щоб позбавитися носогубних зморшок? Філери бувають такі:
  2. Тимчасові. Ці наповнювачі за деякий час виводяться з організму. Основною складовою таких філерів є гіалуронова кислота або колаген. Ефект від ін'єкцій такого типу – близько півроку.
  3. Довго розсмоктуються. Такі ін'єкції виготовлені на основі синтетичної речовини поліморфусу. Дія таких філерів досить тривала – понад 2 роки.
  4. Біодеградовані. Основним компонентом цих наповнювачів є полімерний гель. Мінус цих наповнювачів у тому, що вони не розсмоктуються та видалити їх неможливо. Це може спричинити виникнення підшкірних ущільнень.
  5. Аутологічне. Це філери, створені з власних тканин пацієнта. Такий тип ін'єкції є найбільш природним, має тривалу і стійку дію. Недоліки аутологічних філерів - висока ціна та тривалість виконання процедури.

Які найкращі філери для носогубних складок

Найкращий філер для носогубних складок, за відгуками фахівців та пацієнтів, той, який створений на основі гіалуронової кислоти. За допомогою цього типу ін'єкцій можна позбутися найглибших зморшок в області губ і носа в найкоротші терміни. Вже за кілька місяців ви помітно погарнішаєте, і це помітять усі! До того ж ціна такої процедури цілком прийнятна для жінок будь-якого віку.

Ми рекомендуємо звернути увагу на лінійку французьких філерів Stylage, широкий асортимент яких ви можете знайти на нашому сайті. Уся продукція сертифікована. Так, філер Стилаж для носогубних складок увійшов до рейтингу найкращих філерів 2018 року (на підставі відгуків), і став першим у категорії "Найкраща ефективність".
Читайте також:
Залишіть свій e-mail та отримуйте актуальні статті першими!
Вам сподобалася ця стаття?