New Line Clinic

Гусячі лапки та методи вирішення

"Гусині лапки" – мімічні зморшки навколо очей, які особливо стають помітними під час посмішки та підморгування. Така косметологічна проблема дається взнаки не тільки в зрілому віці. Перші "гусячі лапки" можуть з'явитися у віці 25 років.

Причини появи "гусячих лапок"

У шкірі навколоочної області мінімальний вміст жирової тканини, колагену та еластану, які допомагають зберегти молодість та привабливість шкіри. Тому саме тут з'являються перші ознаки старіння – мімічні зморшки.

Спровокувати ранню появу зморшок можуть такі фактори:

  • Сухість шкіри, схильність до алергічних реакцій;
  • Тривале перебування на сонці без окулярів;
  • використання неякісних косметичних засобів;
  • зловживання шкідливими звичками;
  • Часті стреси, перевтома, недосипання;
  • Звичка мружитися;
  • Зловживання дієтами, що призвело до різкої втрати ваги та втрати пружності шкіри;
  • Проживання на території з несприятливою екологічною ситуацією.
Методи вирішення проблеми "гусячих лапок"
Поява "гусячих лапок" викликає у багатьох жінок паніку, адже так хочеться якомога довше побути молодою та красивою. У сучасній косметології багато ефективних та безпечних методик, які допоможуть вам виглядати молодше на 5-10 років.

Ботокс

Філери ботокс допомагають відновити тонус м'язів, повернувши шкірі пружність та еластичність. За допомогою ін'єкцій у нижні шари шкіри вводиться ботулотоксин, що викликає розслаблення та розгладжування шкіри навколо очей. Проходити омолоджуючі процедури рекомендується двічі на рік.

Контурна пластика

Особливу ефективність у боротьбі з "гусячими лапками" довела контурна пластика гіалуроновою кислотою з використанням французьких філерів Stylage. Це перший філер, до складу якого крім омолоджуючої речовини входить антиоксидант та анестетик.

Тривалість ефекту після контурної пластики має індивідуальний характер, залежно від типу та стану шкіри. У середньому це 6-12 місяців. Для підтримки результату процедури можна повторити.

Якщо ви бажаєте придбати філери для контурної пластики в Україні, звертайте увагу на наявність сертифікатів якості. Сьогодні можна зустріти підробки, які не лише не дадуть бажаного результату, а й становлять загрозу для здоров'я. Довіряти введення препаратів під шкіру варто лише досвідченим дипломованим фахівцям.

Філери як сучасне рішення "гусячих лапок"

Філлер на основі гіалуронової кислоти - один з найпопулярніших і доступних боротьби з "гусячими лапками". Кислота швидко і рівномірно проникає у глибокі шари шкіри, мімічні зморшки стають менш помітними. Філери навколо очей дають позитивний ефект цілий рік. Це чудова альтернатива пластичної хірургії, але з мінімумом побічних ефектів і без тривалої реабілітації.

Філери в косметології дозволяють ефективно боротися не тільки з віковими змінами, але й іншими косметологічними проблемами.

Філери від проблем під очима

Часто косметологи рекомендують філери від мішків під очима, які можуть з'явитись навіть у молодих дівчат. У навколоочну ділянку вводиться гіалуронова кислота, яка насичує шкіру вітамінами, стимулює оновлення клітин, усуває зневоднення. Філери від синців дозволяють позбутися "ефекту втомлених очей" терміном до 12 місяців.

Після процедурні особливості

Щоб філери після процедури принесли бажаний ефект, проконсультуйтеся зі своїм косметологом про правильний домашній догляд. Використання якісної косметики дозволить зберегти результат ін'єкцій та на належному рівні підтримувати еластичність шкіри.

Рекомендації після процедури:

  • Не чіпайте область навколо очей руками;
  • Тимчасово відмовтеся від відвідування лазні, сауни, басейнів;
  • Перед виходом надвір надягайте сонцезахисні окуляри;
  • Протягом тижня після косметологічних процедур захистіть себе від зайвих стресів, фізичних навантажень, перевтоми.
Читайте такoж:
Залишіть свій e-mail та отримуйте актуальні статті першими!
Вам сподобалася ця стаття?